LIVE LIFE ON THE ROCKS Met Liefmans 0.0

Fun, verfrissing en boordevol smaak maar dan simpelweg zonder alcohol? Yes! Da's Liefmans On the Rocks 0.0. Je geniet dezelfde sprankelende apero-ervaring, maar dan gewoon 0.0. Zo eenvoudig kan het zijn!
Meer info
Liefmans On the Rocks Glas Serve on the rocks

Sprankelend apérobier

Liefmans On the Rocks

Zalig doordrinkbaar, verfrissend aperobier. Met Liefmans On the Rocks geef je smaak aan je apéromoment. Serveren doe je in het speelse glas, altijd on the rocks én met een smile op je gezicht. Cheers!
Meer info

Verfrissend alcoholvrij apérobier

Liefmans On the Rocks 0.0

Dezelfde vertrouwde Liefmans-smaak maar dan gewoon alcoholvrij: proef zelf de nieuwe Liefmans On the Rocks 0.0. Eindelijk een 0.0 met even veel fun, smaak en verfrissing.
Meer info

Verfrissend en peachy apérobier

Liefmans On the Rocks Peach

Een verfrissend, sprankelend en dorstlessend apérobier met een intense fruitige, knisperende perziksmaak. De lente én de zomer maar vooral veel smaak in je glas!
Meer info

It's apero o'clock!

Met Liefmans smaakt je apero naar méér!

Ijs

Je drinkt 'm

On The Rocks

Geen apéro zonder ... ijs! Want Liefmans On the Rocks serveer je altijd perfect on ice. Chill, Serve, Cheers = 3 eenvoudige stappen tot het perfecte apéromoment. En dan ... genieten maar! Cheers!
Liefmans Staycation 26 R 1

On the Rocks Glas

Stijlvol en boordevol smaak

Let the good times roll! Ingrediënten voor de leukste apero? Je beste vrienden, het lekkerste apérobier en het unieke Liefmans-glas. Met je glas boordevol ijs geniet je gegarandeerd van een perfect on the rocks moment. Cheers!
Naar de shop

Perfecte partner voor

Cocktails

Zin in een cocktail die anders is dan alle andere? Gebruik dan bier als basisingrediënt! Liefmans On the Rocks is niet alleen een van de meest fruitige bieren, het smaakt ook heerlijk in een verfrissende cocktail.

Instagram icon #liefmans